Mažų veislių šuniukams, kurie suaugę svers iki 9 kg. 70% laisvai laikomų vištų, laukinės žuvies ir kiaušinių, 30% daržovių, vaisių ir augalų. Be dažiklių, skonio stipriklių ir konservantų.
SUDĖTIS: Šviežia vištiena be kaulų (18%),
dehidratuota vištiena (18%), raudonieji lęšiai, žalieji žirneliai, šviežios
vištienos vidaus organai (kepenys, širdis) (7%), vištienos riebalai (7%),
dehidratuota kalakutiena (4%), švieži kiaušiniai (4%), šviežia plekšnė be kaulų
(4%), dehidratuota silkė (4%), žuvų aliejus (3%), žalieji lęšiai, avinžirniai,
geltonieji žirneliai, žirnių ląsteliena, žirnių krakmolas, neapdirbtos
kalakutienos kepenys (1%), druska, džiovinti rudieji dumbliai, šviežias
moliūgas, šviežias kvapnusis moliūgas, šviežios morkos, švieži obuoliai,
šviežios kriaušės, šviežios cukinijos, džiovintos trūkažolės šaknys, švieži
lapiniai kopūstai, švieži špinatai, švieži ropės žalumynai, švieži burokėlio
žalumynai, šviežios spanguolės, šviežios mėlynės, šviežios Saskatūno uogos,
ciberžolė, margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys,
erškėtuogės.
PRIEDAI: Technologiniai priedai: tokoferolio
ekstraktas iš augalinių aliejų 121 mg, citrinos rūgštis 40 mg. Sensoriniai
priedai: Rozmarino ekstraktas: 80mg. Maistiniai priedai: cholino chloridas
(3a890) 700 mg, cinkas (3b606) 112.5 mg, varis (3b406) 11 mg, vitaminas B1
(3a821) 25 mg, vitaminas B5 (3a841) 8 mg, vitaminas B6 (3a831) 7.5 mg,
vitaminas A (3a672a) 3750 TV, vitaminas D3 (3a671) 500 TV, vitaminas E (3a700)
50 TV. Zootechniniai priedai: Enterococcus faecium (4b1707) ncimb 10415:
2.2×10^6 cfu.
ENERGETINĖ VERTĖ:
Metabolizuojama energija yra 3660 kcal/kg (439 kcal 250 ml/120 g
puodelyje), 32% iš baltymų, 22% iš angliavandenių ir 46% iš riebalų.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Žali baltymai 33%, žali riebalai 20%, žali pelenai 7%, žalia ląsteliena 5%,
kalcis 1,5%, fosforas 1,1%, Omega-6 riebalų rūgštys 2,7%, Omega-3 riebalų
rūgštys 1%, DHA/EPA 0,3%/0,3%, Gliukozaminas 1400mg/kg, Chondroitinas 900mg/kg,
drėgmė 12%.
GAMINTOJAS: ACANA.
- Prieinamumas: Turime sandėlyje